Hjælp en stendysse

Mange oldtidsminder i det fynske trænger til en kærlig hånd. Det vil Fynske fortidsminder gerne gøre noget ved med etablering af “Plejegruppen”. Den 7. august klokken 11 til 15 besøger vi Holstenhuus, som har åbnet for pleje af to spændende fortidsminder i Enemærket skov øst for Fåborg.

Alle der har interesse i den fynske

oldtid er velkomne

Fortidsminderne er en dysse fra stenalderen og en gravrøse fra bronzealderen. Mød op ved skoven og hjælp med at gøre disse glemte oldtidsminder seværdige igen.

Hvem? – Alle der har interesse i den fynske oldtid er velkomne. Forkendskab til fortidsminder er på ingen måde nødvendig. Men man skal kunne lide at få jord under neglene og frisk luft.

Hvad? – Bevoksningen omkring fortidsminderne skal beskæres og udtyndes – og stederne gøres seværdige. Tag beskærersaksen og grensaksen i baglommen eller rygsækken og kom frisk. Madpakke, drikkelse, kaffe og solidt fodtøj en god idé. Jeg fortæller derude om fortidsminderne, og hvad man må og ikke må, når stederne plejes.

Hvor? – Vi mødes ved Lindebjergvej lige nord for den gamle jernbane. Der hvor Øhavsstien løber ind i skoven. Bemærk at parkeringsmulighederne er begrænsede, der kan parkeres i vejsiden.

Hvis vejrudsigten lover voldsom regn rykkes arrangementet til et andet tidspunkt.

Du kan tilmelde dig eventet her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1726484184265979/ eller skrive det i kommentarfeltet på dette opslag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s